Σάββατο 19 Μαρτίου 2016




Πόρτλαντ 2016: Φοβερές μάχες και σπουδαίες επιδόσεις στους τελικούς της δεύτερης ημέρας (vid)


Φωτ.: IAAF
Κάποιοι προσπάθησαν να γίνουν ήρωες, κάποιοι έγιναν και κάποιοι άλλοι απλώς επιβεβαίωσαν ότι ήταν από πάντα
 

 

 

 

 

 

Πόρτλαντ 2016: Τρεις δυνατές παρουσίες στην τρίτη ημέρα των αγώνων




Τρεις Ελληνικές συμμετοχές περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης ημέρας (Σάββατο, 19/3) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Πόρτλαντ. 
 

 

 

 

 

Πόρτλαντ 2016: Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για την 16η διοργάνωση

 

Σε εξέλιξη είναι στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ το 16ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου (17-20/3). Πρόκειται για το κορυφαίο γεγονός του χειμώνα, στο οποίο συμμετέχουν περίπου 550 αθλητές και αθλήτριες από όλο τον πλανήτη.

 

 

 

 

Ο καιρός «σύμμαχος» των δρομέων στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.


Ευνοϊκές είναι οι μετεωρολογικές προβλέψεις για τους δρομείς που θα πάρουν μέρος την Κυριακή 20 Μαρτίου, στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ με το Δήμο Αθηναίων και την Περιφέρεια Αττικής.

 

 

 

 

 

Χιλιάδες επισκέπτες στην EXPO Half Marathon 2016


Κορυφαίες εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων συμμετέχουν στη Half Marathon Expo που πλαισιώνει τη διοργάνωση και του φετινού Ημιμαραθωνίου της Αθήνας. Η έκθεση που άνοιξε τις πύλες της χθες, θα είναι ανοικτή σήμερα και αύριο (Σάββατο) από τις 10πμ-8μμ 


 

 

 

 

Στέγη μου ο… Ημι-Μαραθώνιος


Αντιμετώπισε με δύναμη και θέληση τις ατυχίες της ζωής. Και τώρα τρέχοντας στον αγώνα των 5χλμ στο πλαίσιο του 5ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας όχι μόνο στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας, αλλά έχει και στόχο ένα καλό αποτέλεσμα. 


 

 

 

Κατερίνα Στεφανίδη: "Πέρασα πολύ καλά στον αγώνα"




Λίγα μόλις λεπτά από την απονομή των μεταλλίων στην πρώτη ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Πόρτλαντ και το τηλέφωνο της έχει αρχίσει ήδη να χτυπά.
Οι ώρες ή καλύτερα οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα ...ανήκουν στην Κατερίνα Στεφανίδη. Πρόκειται άλλωστε για τη νέα χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια. 
 


 

 

Γιορτάζει η Αθήνα, έλα κι εσύ




Λίγες μόλις ώρες μας χωρίζουν από την στιγμή που θα δοθεί η εκκίνηση για το μεγαλύτερο και μαζικότερο δρομικό γεγονός της περιόδου, τον 5ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, μια γιορτή που τιμά τη χαρά της συμμετοχής και υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο την Άνοιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου