Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

7 Κύπριοι στην Πόλη


Ανακοινώθηκε σήμερα η αποστολή της Κύπρου που θα πάρει μέρος στους βαλκανικούς αγώνες που διεξάγονται το Σάββατο στην Κωνσταντινούπολη.
Μετά το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί, η Κύπρος θα μετάσχει κανονικά στους αγώνες με επτά αθλητές και με συνοδό τον προπονητή, Πέτρο Ευριπίδου.

Πρόκειται για αθλητές που οι περισσότεροι διακρίθηκαν στους αγώνες του κλειστού τη φετινή χρονιά. Πρόκειται για τους Μίλαν Τραΐκοβιτς (φωτογραφία), που πρόσφατα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα έσπασε το παγκύπριο ρεκόρ στα 60μ. εμπόδια, αλλά και τον Θεοφάνη Μιχαηλά που στα τέλη Γενάρη στη Βιέννη έσπασε και εκείνος το ρεκόρ Κύπρου στα 800μ.
Ακόμη θα είναι ο πολύ καλός επικοντιστής Νίκανδρος Στυλιανού και οι πρωταθλητές των μεσαίων αποστάσεων Χρήστος Δημητρίου και Αμίν Χατίρι. Επίσης, θα είναι και δύο Κύπριες πρωταθλήτριες η Ναταλία Ευαγγελίδου στα 1.500μ. και η Ελευθερία Χριστοφή στο τριπλούν.
Ν’ αναφέρουμε ότι όσοι Κύπριοι βρίσκονται στη Μεγαλόνησο θα ταξιδέψουν αεροπορικώς για την Αθήνα και όλοι μαζί θα φύγουν αύριο Παρασκευή το μεσημέρι από το Ελ. Βενιζέλος με απευθείας πτήση της Aegean για την Κωνσταντινούπολη.
Πηγή: sprorsfeed.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου