Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Απευθείας Πεκίνο


Η ρωσική ομοσπονδία στίβου αποφάσισε να κάνει χρήση των καρτών ελευθέρας της IAAF για τους παγκόσμιους πρωταθλητές της Μόσχας, που μπορούν να πάρουν μέρος στη διοργάνωση στο Πεκίνο.

Έτσι, προκρίνονται απευθείας ο Αλεκσάντρ Μένκοφ στο μήκος, ο Αλεκσάντρ Ιβάνοφ στα 20χλμ. βάδην, η Σβετλάνα Σκόλινα (φωτογραφία) στο ύψος, ενώ δύ αθλήτριες δεν θα κάνουν χρήση. Η Έλενα Ισινμπάεβα στο επί κοντώ και η Τατιάνα Λισένκο στην σφύρα, που γέννησε πρόσφατα. Επίσης, η Έλενα Λασμάνοβα είναι τιμωρημένη για χρήση απαγορευμένων ουσιών, νικήτρια στα 20χλμ. βάδην. Τέλος, θα μετάσχει απευθείας και η νικήτρια στο ύψος στη σειρά ντάιμοντ λιγκ, Μαρία Κούσινα.
Να αναφέρουμε ακόμη ότι η ομοσπονδία αποφάσισε το μέλος της ευρωπαϊκής, Βαντίμ Ζελιτσόνοκ να είναι υποψήφιος εκ νέους στις εκλογές της ΕΑΑ.

Άθλον (Ιρλανδία) Στο μίτινγκ, όπου ο Μουτάζ Εσάς Μπαρσίμ πέρασε τα 2.41μ., ξεχώρισαν ακόμη η Αμερικανίδα Σαρίκα Νέλβις στα 60μ. εμπόδια, η οποία τερμάτισε σε 7.93. Στα 60μ. έγινε μπέρδεα, καθώς οι γυναίκες δεν χρονομετρήθηκαν, αλλά πρώτη πέρασε τη γραμμή τερματισμού η Αμερικανίδα Τιάνα Μπαρτολέτα και στους άνδρες άργησε να ακουστεί η πιστολιά της άκυρης από τον αφέτη. Τέλος, στο μήκος καλή επίδοση από τη Βρετανίδα Αμπεγκέιλ Ιροζούρου με 6.63μ. Από το μίτινγκ απέσυρε τη συμμετοχή του ο Τζαμαϊκανός Ασάφα Πάουελ λόγω τραυματισμού.
Παρίσι (Γαλλία) Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Λ’ Εκίπ» ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του τριπλούν, Τέντι Ταμγκό θα κάνει πρεμιέρα στα Drake Relays στις 25 Απριλίου στο Ντε Μόινς των ΗΠΑ. Να αναφέρουμε ότι η ποινή αποκλεισμού του λόγω ντόπινγκ λήγει στις 17 Μαρτίου.
Πηγή: sportfeed.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου