Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Τρέχει ο Μαρτινό-Λαγκάρντ

martinot-lagarde_203981_MARTINOT_LAGARDE_060613

Μέσω του twitter ο Πασκάλ Μαρτινό-Λαγκάρντ ανακοίνωσε πώς θα πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στην Πράγα.
«Καλά νέα, είμαι λειτουργικός για την Πράγα για να δώσω ότι μπορώ στις 6 Μαρτίου!!!», έγραψε ο Γάλλος πρωταθλητής. Έτσι, στα 60μ. εμπόδια η Γαλλία θα μετάσχει με τρεις πολύ δυνατούς εμποδιστές, τον Ντμίτρι Μπασκού, τον Βιλέλμ Μπελοσιάν και τον Πασκάλ Μαρτινό- Λαγκάρντ. Μέχρι σήμερα το πρωί ο Μαρτινό-Λαγκάρντ ήταν αμφίβολοε λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Τελικά οι γιατροί του έδωσαν το «πράσινο φως» και ο «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής συμπεριλήφθηκε στη γαλλική ομάδα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η Γαλλία στέλνει στην Πράγα 27 αθλητές, 11 άνδρες και 16 γυναίκες. Φυσικά ξεχωρίζει η παρουσία του Ρενό Λαβιλενί, που μαζί με την Αντουανέτ Νανά Ντζιμού θα υπερασπιστούν τους τίτλους που κατέκτησαν πριν δύο χρόνια στο Γκέτεμποργκ. Η Γαλλία έχει ισχυρή ομάδα και εκτός των αθλητών που προαναφέραμε ελπίδες για διάκριση έχουν ακόμη στο μήκος ο κορυφαίος φέτος Καφετιέν Γκομί, η Ελοΐζ Λεσέρ στο μήκος, η Μαριόν Γκαγιό στα 400μ., ο Γκαέλ Κερέν στο έπταθλο και η Μαριόν Φιάκ στο επί κοντώ. Στο επί κοντώ θα μετάσχει και ο αδελφός του Ρενό Λαβιλενί, Βαλεντίν.
Σκυταλοδρομίες Έγιναν γνωστές οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στην Πράγα. Στους άνδρες μετέχουν οι Βρετανία, Ρωσία, Πολωνία, Ιρλανδία, Τσεχία και Βέλγιο, με το τελευταίο να αντικαθιστά τη Γερμανία, που δεν κατεβάζει ομάδα. Στις γυναίκες είναι οι Γαλλία, Ουκρανία, Βρετανία, Ρωσία, Πολωνία και Τσεχία.
Λέουνα (Γερμανία) Ένα τραγικό γεγονός που σόκαρε τη Γερμανία είναι ο θάνατος του Ντένις Χέφτερ, του βολεϊμπολίστα που σκοτώθηκε όταν τον παρέσυρε τρένο. Ο 21χρονος ήταν ο φίλος της Γερμανίδας επταθλήτριας Κάρολιν Σάφερ και έβγαιναν μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Σάφερ είναι μέλος της γερμανικής ομάδας για την Πράγα.
Λωζάννη (Ελβετία) Η πόλη της Πολωνίας, Ινοβρότσλαβ θα φιλοξενήσει το ευρωπαϊκό κύπελλο συνθέτων της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας στις 4 και 5 Ιουλίου.
Κριστσέρτς (Νέα Ζηλανδία) Σε αγώνες ο Αμερικανός Ράιαν Γουίτινγκ έριξε στην σφαίρα βολή στα 21.03μ., που είναι η καλύτερη επ΄δοση που έχει σημειωθεί ποτέ στο αγώνισμα στη χώρα.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου