Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι (+photos)



Η ετήσια γιορτή βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ έγινε την Παρασκευή το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολεμικού Μουσείου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με βίντεο με ξεχωριστές προσπάθειες πρωταθλητών μας και ιδιαίτερα του Κωστα Φιλιππίδη με το χρυσό στο παγκόσμιο κλειστού, της Κατερίνας Στεφανίδη και του Λούη Τσάτουμα με τα αργυρά στο Πανευρωπαικό και της ομάδας 4χ100μ γυναικών.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κος Παναγόπουλος, οι κοι Λομβέρδος, και Κοντονής - ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού και η κα Κουντουρά. 
Ο κος Παναγόπουλος στάθηκε στα προβλήματα αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλεται για τον Ελληνικο Κλασσικό Αθλητισμό και επισήμανε: "Σήμερα γιορτάζουμε για πολλά πράγματα. Για τις επιτυχίες των αθλητών μας, για τα 20 πανελλήνια ρεκόρ που έγιναν στη διάρκεια του έτους, για τους 6.000 νέους αθλητές που εντάχθηκαν στα σωματεία μας, για τους μαζικούς αγώνες μας με καλύτερο όλων τον Μαραθώνιο" ενώ ο κος Κοντονής επεσήμανε την ανάγκη στήριξης του ερασιτεχνικού Αθλητισμού (σε αντιδιαστολή μάλιστα με την οπαδική βία) προαναγγέλοντας και μετρο προς οφελός του με απόδοση 1 τοις χιλιοις φόρο σε κάθε είδους στοιχηματική πράξη που αναφέρεται σε αθλητική εκδήλωση, ενώ τόνισε την προσπάθεια που θα γίνει για ενίσχυση του ΕΣΚΑΝ και καταπολέμηση του doping.

Τιμήθηκαν όσοι ακόμα πήραν θέση στην 8αδα στη Ζυρίχη, όσοι βρέθηκαν στην πρώτη τριάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, αλλά και όσοι διακρίθηκαν στις διοργανώσεις των μικρότερων κατηγοριών (δείτε ->εδώ). Υπήρξαν και ειδικες βραβεύσεις, μεταξύ αυτών στις Φιλάνδρα και Κοκλώνη για τον συνδυασμό μητρότητας και πρωταθλητισμού, ενώ κατά τη διάρκεια των βραβεύσεων πήραν επίσης το λόγο ο ΓΓ του ΣΕΓΑΣ κος Σεβαστής, ο αρχιπροπονητής της Ομοσπονδίας κος Ευαγγελόπουλος, η επί πολλά χρόνια Ομοσπονδιακή και προπονήτρια του Περικλή Ιακωβακη, κα Σωτηρακοπούλου και ο πρόεδρος του κορυφαίου σωματείου της αξιολόγησης, του Ελευθέριου Βενιζέλου Χανίων, κος Γιατρουδάκης - που επεσήμανε και το πρόβλημα με την ελλειψη εγκατάστασης για σφυροβολία που αντιμετωπίζει ο Αναστασάκης και υπόλοιποι αθλητές.


































































Πηγή: stivoz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου