Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016


ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ


Ανατροπή: παίρνει μέρος στους Ολυμπιακούς η Κλίσινα!



H Ντάρια Κλίσινα δικαιώθηκε στην έφεση που κατέθεσε στο CAS και θα είναι η μοναδική Ρωσίδα αθλήτρια που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα του στίβου.


ΠΡΩΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΑ 100ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Γκάτλιν: "Σε αγαπάω γιε μου"

Ο Τζάστιν Γκάτλιν δεν κατάφερε να εκτοπίσει τον Γιουσέιν Μπολτ από την κορυφή παρόλα αυτά δήλωσε υπερήφανος για το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε στην κούρσα των 100 μέτρων και το αφιέρωσε στον γιο του.


ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΟΣ

Μπολτ: "Αυτοί είναι οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες"

Ο Γιουσέιν Μπολτ τόνισε πως του μένουν δύο ακόμα μετάλλια για να γίνει αθάνατος ενώ ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να πάρει μέρος στους Αγώνες του Τόκιο το 2020.


ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΜΕΣΩ TWITTER

Ο ΛεΜπρον έπαθε... πλάκα με τον Μπολτ

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν πίστευε στα μάτια του από αυτά που έκανε ο Γιουσέιν Μπολτ για μία ακόμη φορά στα 100μ. των Ολυμπιακών Αγώνων, κάτι που εξέφρασε μέσω Twitter.


ΜΕ 15 ΑΛΤΕΣ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ

Εκτός τελικού ο Μπανιώτης, μέσα Ιωάννου, Χονδροκούκης

Ο Κώστας Μπανιώτης έμεινε στο 2.22 στον προκριματικό του ύψους και δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό. Με 2.26 κατάφεραν να προκριθούν οι Κύπριοι Κυριάκος Ιωάννου και Δημήτρης Χονδροκούκης, που συμπλήρωσαν τη... 15άδα του τελικού.


ΧΡΥΣΟΣ Ο ΜΠΟΛΤ ΣΤΑ 100Μ ΜΕ 9.81

Ο Μπολτ είναι ανίκητος!

Ο Γιουσέιν Μπολτ ξεκίνησε πολύ άσχημα στον τελικό των 100 μέτρων, αλλά πέρασε όποιους βρήκε μπροστά του και απέδειξε πως δεν χάνει, καθώς στέφθηκε για τρίτη σερί φορά χρυσός Ολυμπιονίκης! (VIDEO)


ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ 14.26

Στην 8η θέση η Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου δεν κατάφερε να πλησιάσει τις καλές της επιδόσεις, με αποτέλεσμα να μείνει στην 8η θέση του τελικού του τριπλούν, με καλύτερο άλμα στα 14.26. Χρυσή Ολυμπιονίκης η Ιμπάργουεν με 15.17!


ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΜΑΪΚΛ ΤΖΟΝΣΟΝ ΜΕ 43.03

"Χρυσός" στα 400μ ο Φαν Νίκερκ με απίθανο παγκόσμιο ρεκόρ!

Την κούρσα της ζωής του έκανε ο Γουέιντ Φαν Νίκερκ, ο οποίος με 43.03 στον τελικό των 400 μέτρων, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και συνέτριψε το "στοιχειωμένο" παγκόσμιο ρεκόρ του Μάικλ Τζόνσον (43.18) από το 1999!


ΟΙ 8 ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΩΝ 100 ΜΕΤΡΩΝ


9.86 περπατώντας ο Μπολτ!




Ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε άλλον έναν περίπατο στα ημιτελικά των 100 μέτρων και πήρε με τον καλύτερο χρόνο την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος. Δείτε ποια είναι η 8άδα του τελικού. (VIDEO)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου