Κυριακή 14 Αυγούστου 2016



ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΗΚΟΥΣ


Χέντερσον: "Υπερήφανος που έφερα ξανά στην χώρα μου το χρυσό"



  Ο Αμερικανός, Τζεφ Χέντερσον, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος ανδρών με καλύτερο άλμα στα 8.38μ. Ο ίδιος δήλωσε υπερήφανος για το κατόρθωμά του. Τι ανέφερε και ο Γκρεγκ Ράδερφορντ.


ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΥΣ 5.613 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Κατετάγη 27η η Υφαντίδου, έκανε την έκπληξη η Τιάμ

  Με την 27η θέση στο έπταθλο αποχωρεί η Σοφία Υφαντίδου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Έκανε την έκπληξη η Βελγίδα Ναφισάτου Τιάμ, που πήρε το χρυσό μετάλλιο, αφήνοντας δεύτερη τη νικήτρια του Λονδίνου, Τζέσικα Ένις-Χιλ.


ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΛΜΑ ΣΤΑ 5.70 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Στον τελικό ο Φιλιππίδης

  Ο Κώστας Φιλιππίδης δεν χρειάστηκε να δοκιμάσει στα 5.75, που ήταν το όριο, ώστε να προκριθεί στον τελικό του επί κοντώ, αφού η δωδεκάδα συμπληρώθηκε στα 5.70, ύψος το οποίο πέρασε με την πρώτη ο Έλληνας πρωταθλητής.


ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑ 100Μ Η ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΗ

Νέα "βασίλισσα" η Ελέιν Τόμπσον!

Η Ελέιν Τόμπσον... εκθρόνισε τη Σέλι-Αν Φρέιζερ Πράις και είναι η νέα χρυσή Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα γυναικών, όπου και φέτος κυριάρχησε η Τζαμάικα. (VIDEO)


ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Χέντερσον σε έναν επικό τελικό στο μήκος!

Με άλμα στα 8.38μ στην τελευταία του προσπάθεια, ο Αμερικανός Τζεφ Χέντερσον κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, προσπερνώντας για ένα εκατοστό τον Νοτιοαφρικανό Μανιόνγκα. "Χάλκινος" ο νικητής του Λονδίνου, Γκρεγκ Ράδερφορντ.


ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΑ 10.000Μ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΟ Ο ΒΡΕΤΑΝΟΣ

Κυρίαρχος και με... πτώση ο Μο Φάρα

  Παρά το γεγονός ότι είχε πτώση κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Μο Φάρα κατάφερε να επαναλάβει το θρίαμβο του Λονδίνου στα 10.000μ, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με 27:05.17. (VIDEOS)


ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΓΙΑ ΦΡΕΪΖΕΡ-ΠΡΑΪΣ ΚΑΙ ΤΟΜΠΣΟΝ


Τρεις Τζαμαϊκανές στον τελικό των 100 μέτρων




  Με χρόνους από 10.88 έως 10.96 πήραν την πρόκριση από τα ημιτελικά των 100 μέτρων οι οκτώ αθλήτριες που θα βρεθούν στον τελικό του αγωνίσματος. Δείτε ποιες θα είναι... 
 http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου