Σάββατο 13 Αυγούστου 2016



ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ 29Η ΘΕΣΗ

"Κόλλησε" στο μήκος η Υφαντίδου

  Με μόλις 703 βαθμούς στο μήκος, η Σοφία Υφαντίδου παρέμεινε 29η στην κατάταξη του επτάθλου, με δύο αγωνίσματα να απομένουν.


ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΩΝ 100 ΜΕΤΡΩΝ

"Περπάτησαν" Μπολτ και Γκάτλιν

  Χωρίς να... ιδρώσουν, ο Τζάστιν Γκάτλιν και ο Γιουσέιν Μπολτ προκρίθηκαν στα ημιτελικά των 100 μέτρων στο Ρίο. Στη μισή κούρσα ο Τζαμαϊκανός δεν κοιτούσε καν μπροστά του! (VIDEO)


ΔΙΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ

Πάλι το πήρε Χάρτινγκ, αλλά ο Κρίστοφ!

  Κάτι πρωτόγνωρο συνέβη στον τελικό της δισκοβολίας, αφού ο Κρίστοφ Χάρτινγκ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην τελευταία βολή και διαδέχτηκε τον αδερφό του, Ρόμπερτ, που ήταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου!


ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΕ 54.37

Δεν μπήκε στα ημιτελικά η Βασιλείου

  Πολύ μακριά από την ατομική της επίδοση έμεινε στα προκριματικά των 400 μέτρων η Ειρήνη Βασιλείου, με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στα ημιτελικά και να καταλάβει την 54η θέση


ΑΛΜΑ ΣΤΑ 14.43 ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Στον τελικό η Παπαχρήστου

  Η Βούλα Παπαχρήστου, με άλμα στα 14.43, έπιασε το όριο για τον τελικό του τριπλούν, όπου θα διεκδικήσει τα ξημερώματα της Δευτέρας το πρώτο της Ολυμπιακό μετάλλιο.


ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ... ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Αγιάνα: "Το ντοπάρισμά μου είναι ο Ιησούς"

  To εκπληκτικό παγκόσμιο ρεκόρ της στα 10.000 μέτρα έκανε πολλές συναθλήτριές της να αφήσουν υπονοούμενα κάνοντας λόγο για "ανδρικό χρόνο", όμως η Αλμάζ Αγιάνα απαντάει με στόμφο πως ο Χριστός αποτελεί το... ντοπάρισμά της.


"ΕΚΘΡΟΝΙΣΤΗΚΕ" Η ΝΕΟΖΗΛΑΝΔΗ

Η Κάρτερ προκάλεσε... έμφραγμα στην Άνταμς

  Με βολή στα 20.63 στην τελευταία της προσπάθεια, η Μισέλ Κάρτερ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία γυναικών, στερώντας από τη Βάλερι Άνταμς το τρίτο της χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.


ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Έχασε θέσεις η Υφαντίδου

  Την 29η θέση με 3.269 βαθούς κατέχει στο έπταθλο η Σοφία Υφαντίδου μετά την ολοκλήρωση και των 200μ, που ήταν το 4ο και τελευταίο αγώνισμα της 1ης ημέρας.


ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ


Στην 27η θέση ο Τεντόγλου




  Ο Μιλτιάδης Τεντόγλου αποκλείστηκε από τον τελικό του μήκους ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στην πρώτη του συμμετοχή στη διοργάνωση, σε ηλικία 18 ετών και 5 μηνών. 
 http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου