Τρίτη 16 Αυγούστου 2016



ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ

Ανησυχεί για την κατάστασή της η Σουρ

Η Τζένι Σουρ είχε ως στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ρίο, αλλά εσχάτως ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας της, αφού προσεβλήθη από σοβαρό ίωση!


ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΜΑ ΣΤΑ 5.50

Στην 7η θέση ο Φιλιππίδης

  Ο Κώστας Φιλιππίδης κατέλαβε την 7η θέση στον τελικό του επί κοντώ, αφού το μόνο ύψος που κατάφερε να περάσει ήταν τα 5.50μ. Φανταστικός ο Βραζιλιάνος Ντα Σίλβα, με 6.03, νίκησε τον Λαβιλενί και πήρε το χρυσό! (VIDEO)


ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟ ΦΩΤΟ-ΦΙΝΙΣ ΤΗ ΦΙΛΙΞ

"Βούτηξε" στο χρυσό η Μίλερ!

  Η Σόνε Μίλερ έκανε εκπληκτική κούρσα στον τελικό των 400 μέτρων, αλλά χρειάστηκε μία... βουτιά προς τη γραμμή του τερματισμού, προκειμένου να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, μπροστά από την Άλισον Φίλιξ. (VIDEO)



ΧΡΥΣΟΣ Ο ΚΕΝΥΑΤΗΣ ΣΤΑ 800Μ

Δεν πιανόταν ο Ρουντίσα

Ο Ντέιβιντ Ρουντίσα άλλαζε διαρκώς το ρυθμό στο δεύτερο μισό της κούρσας των 800 μέτρων, ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του και για μια ακόμη φορά κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.


ΕΜΕΙΝΕ ΧΑΜΗΛΑ ΜΕ 54.84

Εκτός τελικού η Αναγνωστοπούλου

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου είχε καλύτερη βολή στα 54.84μ, με αποτέλεσμα να μείνει 13η στο Α' γκρουπ των προκριματικών της δισκοβολίας και να μην έχει ελπίδες πρόκρισης στον τελικό του αγωνίσματος.


ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΜΕ 13.41

Πανηγυρικά στα ημιτελικά ο Δουβαλίδης

  Ο Κώστας Δουβαλίδης είχε εξαιρετική παρουσία στα προκριματικά των 110 μέτρων με εμπόδια, αφού με χρόνο 13.41 πήρε την πρώτη θέση στην 4η σειρά, και πανηγύρισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του αγωνίσματος.



ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ

Δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Κυριακοπούλου

  Η Νικόλ Κυριακοπούλου ενημέρωσε ότι δεν θα αγωνιστεί τελικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό της.


ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ Η ΡΩΣΙΔΑ

Στεπάνοβα: "Αν μου συμβεί κάτι δεν θα είναι ατύχημα"

  Η αθλήτρια που... έδωσε λεπτομέρειες για το ντόπινγκ στη Ρωσία, η δρομέας μεσαίων αποστάσεων Γιουλια Στεπάνοβα, δεν έκρυψε ότι φοβάται για τη ζωή της.


ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΣΦΥΡΑ ΣΤΑ 82.29

"Χρυσή" με παγκόσμιο ρεκόρ η Βλόνταρτσικ!

  Η Ανίτα Βλόνταρτσικ απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι η κυρίαρχος στη σφυροβολία γυναικών, καθώς πήρε πανεύκολα το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, διαλύοντας μάλιστα το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ, με 82.29.


ΠΡΩΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΪΝ

Ιστορικό χρυσό για τη Γιέμπετ

  Η Ρουθ Γιέμπετ έγραψε ιστορία για το Μπαχρέιν, καθώς κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της χώρας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κερδίζοντας στην κούρσα των 3000 μέτρων στιπλ.


ΜΕ ΧΡΟΝΟ 23.91 ΕΜΕΙΝΕ 37Η

Εκτός ημιτελικών η Μπελιμπασάκη

Η Μαρία Μπελιμπασάκη ήταν τέταρτη στη σειρά της με χρόνο 23.19 στα προκριματικά των 200μ. και έμεινε εκτός ημιτελικών καταλαμβάνοντας την 37η θέση στη συνολική κατάταξη.


Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΛΜΑ ΕΙΣ ΥΨΟΣ

Δάκρυσε βλέποντας τον τελικό ο Ταμπέρι

  Ο Τζιανμάρκο Ταμπέρι στερήθηκε λόγω τραυματισμού τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και κατά τη διάρκεια των προκριματικών στο άλμα εις ύψος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του (φωτογραφίες).


ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ

Ανατροπή: παίρνει μέρος στους Ολυμπιακούς η Κλίσινα!

  H Ντάρια Κλίσινα δικαιώθηκε στην έφεση που κατέθεσε στο CAS και θα είναι η μοναδική Ρωσίδα αθλήτρια που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα του στίβου.


ΠΡΩΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΤΑ 100ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Γκάτλιν: "Σε αγαπάω γιε μου"

  Ο Τζάστιν Γκάτλιν δεν κατάφερε να εκτοπίσει τον Γιουσέιν Μπολτ από την κορυφή παρόλα αυτά δήλωσε υπερήφανος για το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε στην κούρσα των 100 μέτρων και το αφιέρωσε στον γιο του.


ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΟΣ

Μπολτ: "Αυτοί είναι οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες"

  Ο Γιουσέιν Μπολτ τόνισε πως του μένουν δύο ακόμα μετάλλια για να γίνει αθάνατος ενώ ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να πάρει μέρος στους Αγώνες του Τόκιο το 2020.


ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΜΕΣΩ TWITTER

Ο ΛεΜπρον έπαθε... πλάκα με τον Μπολτ

  Ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν πίστευε στα μάτια του από αυτά που έκανε ο Γιουσέιν Μπολτ για μία ακόμη φορά στα 100μ. των Ολυμπιακών Αγώνων, κάτι που εξέφρασε μέσω Twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου