Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Κυριακή 21 Αυγ. 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΣΩ TWITTER

Ο Μπολτ "έβγαλε το καπέλο" στον Νεϊμάρ

  Η Βραζιλία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ποδόσφαιρο των ανδρών, με τον Νεϊμάρ να ευστοχεί στο τελευταίο πέναλτι και τον Γιουσέιν Μπολτ να μοιράζει συγχαρητήρια.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ

Για... πλάκα στα 4x400μ οι Αμερικανοί

  Οι Αμερικανοί δεν απειλήθηκαν καθόλου στον τελικό της σκυταλοδρομίας 4x400μ και με τους Χολ, Ρόμπερτς, ΜακΚουέι και Μέριτ, έφτασαν στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

ΧΡΥΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

"Χρυσή" βολή πάνω από τα 90 μέτρα ο Ρέλερ

  Το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό κατέκτησε ο Γερμανός Τόμας Ρέλερ, που έριξε μία τεράστια βολή, πάνω από τα 90 μέτρα. Δεύτερος, δύο μέτρα πίσω του, ήταν ο Κενυάτης Τζούλιους Γιέγκο, που έριξε δύο βολές λιγότερες, λόγω τραυματισμού.

ΕΚΤΟ ΧΡΥΣΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΞ

Πήραν και τα 4x400μ οι Αμερικανίδες

Μετά τα 4x100μ, οι Αμερικανίδες απέδειξαν πως είναι οι "βασίλισσες" της σκυτάλης σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού κυριάρχησαν και στα 4x400μ.

ΣΤΟ 1.97 ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

"Χρυσή" η 37χρονη Μπεϊτία στο ύψος

  Η Ρουτ Μπεϊτία κατέκτησε το πρώτο της Ολυμπιακό μετάλλιο, το οποίο ήταν και χρυσό, αφού είχε μόνο έγκυρες προσπάθειες μέχρι 1.97, ενώ καμία αθλήτρια δεν πέρασε τα 2 μέτρα.

ΞΑΝΑ ΝΤΑΜΠΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΒΡΕΤΑΝΟ

Το ξανάκανε ο Φάρα

  Ο Μο Φάρα είναι εδώ και μια τετραετία ο κορυφαίος δρομέας μεγάλων αποστάσεων και το απέδειξε και στο Ρίο. Μετά τα 10.000μ, στέφθηκε χρυσός Ολυμπιονίκης και στα 5.000μ, επαναλαμβάνοντας το θρίαμβο του Λονδίνου.

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΤΙΟΑΦΡΙΚΑΝΗ

Ανίκητη η Σεμένια

  Η Κάστερ Σεμένια έδειξε σε έναν ακόμα τελικό 800 μέτρων πως δεν μπορεί να χάσει από καμία αντίπαλό της και κατέκτησε με φοβερό τελευταίο 150άρι το χρυσό μετάλλιο.

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΑ 1500Μ

Ο Σέντροβιτς νίκησε τους Αφρικανούς!

  Δεν ήταν ένα από τα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο, σε ένα αγώνισμα που οι ΗΠΑ δεν πρωταγωνιστούν, αλλά ο Μάθιου Σέντροβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής στα 1500 μέτρα, αφήνοντας πίσω του τα σπουδαία ονόματα της κούρσας.

Σάββατο 20 Αυγ. 2016

Η ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3

Στεφανίδη: "Η Ισινμπάγεβα κάνει λες και φταίμε εμείς..."

  Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και έδωσε τις απαντήσεις της σε όσα είπε η απούσα από τους Αγώνες, Γέλενα Ισινμπάγεβα. Αναλυτικά οι δηλώσεις της (AUDIO).

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ

Kasi Bennett: η sexy σύντροφος του Μπολτ

  Την ώρα που ο Γιουσέιν Μπολτ γράφει το μύθο του στην ιστορία των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων η Kasi Bennett δεν σταματάει να τον αποθεώνει. Γνωρίστε το έτερον ήμισυ του ταχύτερου ανθρώπου στον πλανήτη (φωτογραφίες).

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Η πρωτιά της Στεφανίδη και τα ρεκόρ στο επί κοντώ

  Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων αθλήτρια με επίδοση από 4,80μ. και πάνω δεν κατακτά το χρυσό! Ρεκόρ και για το χάλκινο μετάλλιο!

ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Όταν ο Μπολτ έσπασε τα χρονόμετρα

  Σαν σήμερα (20/8) ο Γουέιν Μπολτ έγραψε το όνομα του στην ιστορία πετυχαίνοντας παγκόσμιο ρεκόρ στα 200 μέτρα με χρόνο 19.19 (VIDEOS).

ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΧΡΥΣΑΦΙ

Δημοπρατεί το μετάλλιό του για αγόρι που πάσχει από καρκίνο

  Ο Πολωνός δισκοβόλος Πιότρ Μαλαχόφσκι αποφάσισε να θέσει προς πώληση το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα αγόρι που πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ"

Συγχαρητήρια στην Στεφανίδη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

  Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, έστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσό ολυμπιακού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΟ "TRIPLE TRIPLE"

Μπολτ: "Είμαι ο καλύτερος"

Ο Γιουσέιν Μπολτ ισοφάρισε σε χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες τους θρυλικούς Νούρνι και Λιούις και στις δηλώσεις του ομολόγησε πως δεν περίμενε ποτέ ότι θα πετύχαινε τόσα πολλά στην καριέρα του.

ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΟΥΡΜΙ ΚΑΙ ΛΙΟΥΙΣ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ

Στη λίστα των Μύθων του στίβου ο Μπολτ

Ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε τελικά το "triple triple" και έπιασε στην κορυφή των χρυσών μεταλλίων του στίβου τους θρύλους, Πάαβο Νούρμι και Καρλ Λιούις.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΣΤΡΑΠΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ

Πανηγύρισαν μαζί Μπολτ και Στεφανίδη

  Η Κατερίνα Στεφανίδη κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών της έβγαλε φωτογραφία με τον απόλυτο σταρ του στίβου, Γιουσέιν Μπολτ.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ

Στεφανίδη: "Συγγνώμη που σας ξενύχτησα"

Μοναδικές στιγμές ζει η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία, αφού αποκάλυψε ότι δεν ήξερε ότι είχε πάρει το χρυσό, στη συνέχεια... μας ζήτησε συγγνώμη που μας ξενύχτησε! (VIDEO)

ΕΦΤΑΣΕ ΤΑ 9 ΧΡΥΣΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΜΠΟΛΤ

Τρία στα τρία ξανά ο Μπολτ, ακυρώθηκαν οι ΗΠΑ

  Ο Γιουσέιν Μπολτ έγραψε ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού μετά τα χρυσά σε 100μ και 200μ κέρδισε με την ομάδα της Τζαμάκας και τρίτο χρυσό με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4x100μ κι έφθασε τα 9 συνολικά, σε τρεις συνεχείς διοργανώσεις. Ακυρώθηκαν οι Αμερικανοί! (VIDEO) 
 http://www.sport24.gr



Rio, day10: O Kipchoge τη νίκη, βάθρο ο Rupp στον Μαραθώνιο - ΗΠΑ,Κένυα,Τζαμάικα πρώτες στο στίβο 


by

Article Preview



Ο Κενυάτης Eliud Kipchoge ήταν ο μεγάλος νικητής στον Μαραθώνιο ανδρών που ήταν και το τελευταίο αγώνισμα του στίβου, την Κυριακή 21/8 το πρωί, όπου υπήρχε και διπλή ελληνική συμμετοχή (Μερούσης, Καλομοίρης).

Στα τελευταία 10χλμ οι 3 πρώτοι δρομείς, ο Kipchoge και οι Lilesa-Αιθιοπία, Rupp-ΗΠΑ ξεχώρισαν ενώ αργότερα οι Κενυυάτες Biwott και Korir εγκατέλειψαν. Στα τελευταία 5χλμ αποσπάστηκε ο Kipchoge ο οποίος τερματισε 1ος ..σπριντάροντας, σε 2:08.44.

Ο Kipchoge διακρινόταν στα 5000μ. οπου είχε πάρει το χάλκινο στην Αθήνα και το αργυρό στο Πεκίνο, ενώ μετά στα 10.000μ. δεν είχε καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα Κενυατικά trials το 2012 κι ενώ είχε τρέξει κάτω από τα 13'. Από το 2013 ξεκίνησε με τον Μαραθώνιο, με ...


by

Article Preview



Πολλές ήταν οι επιδόσεις που εντυπωσίασαν κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ιδίως τα 3 παγκόσμια ρεκόρ.
Βάσει των Scoring Tables -του συστήματος αξιολόγησης επιδόσεων- της IAAF, το ρεκόρ στα 400μ. του van Niekerk είναι μακράν η καλύτερη επίδοση των Αγώνων, με αυτό της Wlodarczyk να έπεται, λίγο πάνω από της Ayana, που ισοβαθμεί με τα 4χ100μ. ανδρών της Τζαμάικα ενώ ακολουθεί η 4χ100μ. γυναικών των ΗΠΑ.

Από ελληνικής πλευράς φυσικά η επίδοση της χρυσής νικήτριας του επικοντώ Κατερίνας Στεφανίδη είναι η καλύτερη με τον Κώστα Δουβαλίδη να έχει την επόμενη, ενώ για την Κύπρο ξεχωρίζει σαφώς του Μίλαν Τραίκοβιτς.

Ακολουθούν οι 20αδες για άνδρες και γυναίκες καθώς και η αξιολόγηση των Ελλήνων και Κυπρίων αθλητών:

Άνδρες - συνολικά ...



by

Article Preview



Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ Yelena Isinbaeva, η οποία δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Rio λόγω του αποκλεισμού της Ρωσίας από τον στίβο, ανακοίνωσε πως σταματαει την ενεργό δράση. Η κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ με 5,06μ., μετά απο 3 σχεδόν χρόνια και τη νίκη της στο παγκόσμιο στο ...σπίτι της στη Μόσχα, έχοντα γεννήσει αλλά και αντιμετωπίσει τραυματισμούς, επανήλθε με άλμα στα 4,90μ. στο πρωτάθλημα Ρωσίας -με τις επιδόσες βέβαια να μην είναι επίσημα αναγνωρισμένες.

Η Τσαρίνα σχετικά με το επι κοντώ πριν τον τελικό του αγωνίσματος είχε δηλώσει πως:''Όποια και να κερδίσει στους Ολυμπιακούς δε θα κατακτήσει ένα κανονικό χρυσό μετάλλιο, αφού δε θα συναγωνίζονται εμένα. Ήμουν σίγουρη ότι θα κέρδιζα κι όλα τα έδειχναν αυτό.Φυσικά θα συγχαρώ την νικήτρια, αλλά πιστευώ ότι θα νοιώθει ότι δεν κατέκτησε ''ολόκληρο'' το χρυσό, αφού ο πρώτος στόχος είναι να κερδίσεις την Isinbaeva''.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατέρινα Στεφανίδη απάντησε σχετικά με τη δήλωση της Isinbaeva:
''Από τη μία τη λυπάμαι, αλλά από την άλλη την καταλαβαίνω. Ήταν πάνω στη στιγμή και ήταν στενοχωρημένη που δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ωστόσο, ...
by

Article Preview



Ο τελικός του επικοντώ γυναικών ήταν το πολυαναμενόμενο αγώνισμα από ελληνικης πλευρας κι αυτό που ξεκίνησε το πρόγραμμα της 8ης ημέρας στο Ολυμπιακό Στάδιο του Rio και είχε ιδανικό τέλος, με την Κατερίνα Στεφανίδη να στέφεται χρυσή Ολυμπιονίκης!

Ενώ δεν υπήρξε κάποια αθλήτρια που να έμεινε έξω στα 4,35μ. ή στα 4,50μ., η Στεφανίδη που αγωνιζοταν πρώτη απ'όλες ξεκίνησε στα 4,60μ. που πέρασε με την πρώτη της προσπάθεια.
Με την πρώτη πέρασε και τα 4,70μ. και ήταν η μονη μαζί με την 20χρονη McCartney που ηταν αλάνθαστες ως κι εκεί.
Μόνο 6 πέρασαν τα 4,70μ., με τις Suhr-που αγωνιζόταν με ίωση-, Silva να μένουν εκτός συνέχειας!

Στα 4,80μ. στην πρώτη προσπάθεια η Στεφανίδη είχε ψηλό αλλά αποτυχημένο άλμα. Η Eliza McCartney ήταν η μόνη που τα πέρασε με την πρώτη.
Η Στεφανίδη πέρασε καθαρά τα 4,80μ. με τη δεύτερη, ομοίως και η Sandi Morris - αλλα και η Alana Boyd, ενώ απέτυχε η Bradshaw και τα άφησε η Buechler.

Στα 4,85μ. ...


by

Article Preview



Ο Mohamed Farah έγραψε ιστορία στο Ρίο, καθώς μετά το Λονδίνο πέτυχε και πάλι το νταμπλ αφού μετά από τη νίκη του στον συναρπαστικό τελικό των 10.000μ. πριν μια εβδομάδα, τερμάτισε πρώτος και στα 5000μ. και πήρε ένα χρυσό μετάλλιο και για τον γιό του, αφού αυτό των 10000 μέτρων ήταν για την κόρη του, όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει.

Για 4000μ ο ρυθμός με ορισμένες αυξομειώσεις ήταν στα επίπεδα του 2'40"/χλμ. Μετά όμως ο Farah διένυσε σε κάτω από 2.24 το τελευταίο 1000αρι, με 11 ακόμα αθλητές πάντως να προσπαθούν να μείνουν κοντά - και 52.8 την τελευταία στροφή για να πάρει τη μεγάλη νίκη, ενώ 5 αθλητές έδωσαν μάχη για τις άλλες θέσεις του βάθρου.

Ο Αμερικανός -πρώην Κενυάτης- Paul Kipkemoi Chelimo τερμάτισε 2ος σε 13.03.90 και ο Αιθίοπας Hagos Gebrehiwet 3ος σε 13.04.35. με τον συμπατριώτη του, Edris, να ακολουθεί και κατόπιν τον Ahmed από τον Καναδά (κι αυτός με καταγωγή από Σομαλία όπως ο Farah) αλλά και τον 42χρονο σπουδαίο Αμερικανό -πρώην Κενυάτη- Bernard Lagat - με 13.06.78.

Αργότερα ...
by

Article Preview



Τα 4χ100μ ανδρων ήταν το τελευταίο αγώνισμα της 8ης ημέρας και καθυστέρησε μάλιστα λίγο μέχρι να ολοκληρωθεί το επικοντώ με τον θρίαμβο της Κατερίνας Στεφανίδη (δείτε->εδώ)

Από τη στιγμή που δεν πήρε πισω τη σκυτάλη, ο Usain Bolt δεν είχε πρόβλημα να φτάσει πρώτος και με διαφορά στον τερματισμό, με τη Τζαμάικα με τους Powell-Blake-Ashmeade-Bolt να παίρνει το χρυσό και ο ίδιος το 9ο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, δύο ημέρες πριν κλείσει τα 30 του χρόνια, κάνοντας το 3χ3 σε Πεκίνο-Λονδίνο-Ρίο, καθώς είχε κυριαρχήσει και σε 100μ.-200μ.

Για τη 2η και 3η θέση έγινε μάχη μεταξύ Ιαπωνίας-ΗΠΑ-Καναδά, με τους Ιάπωνες με πολύ καλές αλλαγές να κάνουν νέο ρεκόρ Ασίας με 37.60 ενώ εθνικό ρεκόρ έκανε και ο Καναδάς με 37.64 (βελτιώνοντας κατά 5εκ. αυτό της μεγάλης ομάδας του 1996 των Esmie, Gilbert, Surin, Bailey)
Ο deGrasse δεν πρόλαβε τον Bromell που τερμάτισε ενδιάμεσα σε 37.62, όμως οι ΗΠΑ για μια ακόμα φορά ακυρώθηκαν, λόγω αλλαγής εκτός τομέα μεταξύ Rodgers-Gatlin (τρίτος έτρεξε ο Gay)

Πιο πριν στο αγώνισμα των γυναικών οι ΗΠΑ που βρέθηκαν μετά από επαναληπτική κούσα τους στον τελικό, στον 1ο διάδρομο έκαναν σπουδαία κούρσα, με τη νικήτρια του μήκους Bartoletta να κάνει μια πολυ καλή στροφή και να δίνει προβάδισμα που δεν έχασαν οι Felix, Gardner, Bowie για να τερματίσουν σε ...
by

Article Preview



Το πρόγραμμα του απογευματινού προγράμματος της 7ης ημέρας ξεκίνησε με μια εκκρεμότητα από το πρωί: Η ομάδα 4χ100μ.γυναικών των ΗΠΑ έτρεξε μόνη της και με 41.77 πέτυχε επίδοση καλύτερη του 42.70 που χρειαζόταν για να περάσει τελικό και να αφήσει την Κίνα εκτός.

Η κούρσα έγινε κατόπιν μιας ιδιαίτερης απόφασης που της έδωσε μια 2η ευκαιρία, αφού το πρωί η Felix κρίθηκε πως παρεμποδίστηκε από τη διπλανή της αθλήτρια της Βραζιλίας και δεν έγινε η αλλαγή της (δείτε->εδώ)
Ήταν κάτι που συνέβη για πρώτη φορά, μάλιστα η Fraser ειρωνεύτηκε αυτή την κούρσα σε ανάρτησή της.

Στο 10θλο ο Αμερικανός παγκόσμιος ρέκορντμαν Ashton Eaton υπερασπίστηκε τον τίτλο του που είχε κατακτήσει στο Λονδίνο με 8869, συγκεντρώνοντας 8893β. και ...




by

Article Preview



Πεκίνο 2008 - Λονδίνο 2012 - Ρίο 2016. Η τριλογία του Usain Bolt στα σπριντ ολοκληρώθηκε, καθώς πέτυχε το 3 συνεχόμενο double, που ξεκίνησε πριν 8 χρόνια με παγκόσμια ρεκόρ τότε σε 100μ. και 200μ.

Ο Bolt, μετά τα 100μ. (δείτε->εδώ) είχε μάλλον εύκολο έργο σήμερα στα 200μ. Ξεχώρισε πολύ από την αρχή και μπήκε με αρκετή διαφορά στην ευθεία και φυσικά δεν είχε πρόβλημα να το διαχειριστεί.
Τερμάτισε σε 19.78, σήκωσε τα χέρια του μεσα σε αποθέωση και με τη σημαία και της διοργανώτριας Βραζιλίας επάνω του, επέστρεψε και φίλησε τη γραμμή του τερματισμού, ολοκληρώνοντας τη θριαμβευτική του παρουσία σε ατομικό επίπεδο.
Φυσικά θέλει το απόλυτο αύριο, με νίκη της Τζαμάικα στα 4χ100μ. - όπου κι εκεί είχε τερματίσει 1ος στους 2 προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο 22χρονος Καναδός Andre De Grasse, μετά το χάλκινο στα 100μ. πήρε με 20.02 το αργυρό στα 200μ. και βέβαια το μέλλον του ανήκει.
Η μαχη από κει και πέρα για το χάλκινο ήταν ...

Διαβάστε περισσότερα

 

 

 

 

 

Ριο 2016: Φινάλε με τον μαραθώνιο, το πάλεψαν Μερούσης και Καλομοίρης

Με τον μαραθώνιο Ανδρών ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων στίβου στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.






Ρίο 2016: Μπειτία, Φάρα, Φίλιξ πρωταγωνιστές της ένατης ημέρας

Το μοναδικό μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή της Ρουθ Μπειτία ήταν το ολυμπιακό. Η 37χρονη στο Ρίο έκανε πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο της, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 1,97 μέτρα. 
 





Ρίο 2016: Ο Εθνικός μας Ύμνος στο Ολυμπιακό στάδιο του Ρίο

Το άλμα στα 4,85 μ. της χάρισε τη μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα της...μέχρι την επόμενη. Στα 26 της χρόνια η Κατερίνα Στεφανίδη κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του κόσμου. 





Ρίο 2016: Η Στεφανίδη σημαιοφόρος στην τελετή λήξης





Η χρυσή ολυμπιονίκης του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη ενημερώθηκε πριν την αναχώρηση της για το ολυμπιακό στάδιο του Ρίο και την απονομή του χρυσού μεταλλίου, πως θα είναι η σημαιοφόρος στην τελετή λήξης.


 

 

 

 

Ρίο 2016: Φινάλε με Μερούση και Καλομοίρη στον μαραθώνιο


Η τελευταία ημέρα των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων είναι η Κυριακή (21/8), η ημέρα των μαραθωνοδρόμων.
 

 

 

 

 

Ρίο 2016: Η ΕΡΤ πρόσφερε στους φιλάθλους ...μπόλικο επί κοντώ


Η Κατερίνα Στεφανίδη μπορεί να ζήτησε συγγνώμη από τους Ελληνες που ξενύχτησαν για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια τους, όμως, είναι σίγουρο πως όσοι επέλεξαν - και ήταν πάρα πολλοί - να δουν τον αγώνα της Ελληνίδας πλημμύρισαν από χαρά και περηφάνια.
 






Κατερίνα Στεφανίδη: "Είναι πολύ σημαντικό αυτό το μετάλλιο για εμένα"


Η Κατερίνα Στεφανίδη έμαθε από τα 15 της να κοιτάζει τον...κόσμο από ψηλά. 







Ρίο 2016: Η Στεφανίδη έγραψε ιστορία...χρυσό με 4,85 μ.




Μια διαδρομή που ξεκίνησε εντυπωσιακά πριν από δύο χρόνια κορυφώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο Ρίο. 





Ρίο 2016: Πολύ καλή παρουσία από Ντρισμπιώτη, το πάλεψε η Τσινοπούλου


Κάτι παραπάνω από επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. 
 




Ρίο 2016: Παλικαρίσια εμφάνιση από τον Παπαμιχαήλ


Αγώνα τακτικής και ...αναμονής έκανε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, που κατάφερε να ολοκληρώσει με εξαιρετικό τρόπο την παρουσία του στους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνας. 
 

 

 

 

Ρίο 2016: Μπόλτ...ένας και μοναδικός

Την απόλυτη κυριαρχία του επιβεβαίωσε ο Γιουσέιν Μπολτ, που δίχως αμφιβολία είναι ο σπουδαιότερος αθλητής όλων των εποχών.

 

 

 

 

Ρίο 2016: Κυρίαρχος Ιτον, νέος πρωταγωνιστής ο Κρούσερ

Λονδίνο, Μόσχα, Πεκίνο και τώρα Ρίο είναι οι τέσσερις χρυσοί σταθμού του Αστον Ιτον, που παρά την πίεση που δέχθηκε από τους φιλόδοξους αντιπάλους του, κατάφερε να κρατήσει τα ηνία και να επιβεβαιώσει την κυριαρχία του στο αγώνισμα.

  segas.gr

Όταν οι αθλητές του στίβου βουτάνε για τη νίκη - Ολυμπιακοί Αγώνες ...

www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου