Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

by

Article Preview


Η σεζόν που βέβαια αποκορύφωμα είχε τους Ολυμπιακούς Αγώνες φτάνει στο τέλος της με λίγους αλλά ιδιαίτερα σημαντικούς και υψηλού επιπέδου αγώνες να απομένουν.

Για την κορυφαία σειρά Diamond League, μετά από 12 αγώνες, σειρά έχουν πλέον οι 2 τελικοί, όπου τα αγωνίσματα είναι μοιρασμένα και η βαθμολογία διπλή (20-12-8-6-4-2).

Οι αγώνες είναι την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου, το "Weltklasse" στη Ζυρίχη (δείτε->εδώ / θα προηγηθεί την Τετάρτη αγώνας επίδειξης επικοντώ στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό όπου θα αγωνιστεί και η Στεφανίδη, η οποία έχει εξασφαλίσει και το διαμάντι για τον τελευταίο αγώνα) και την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, το "Memorial vanDamme" στις Βρυξέλλες.

Ενδιάμεσα, γίνονται οι τελευταίοι αγώνες της σειράς World Challenge, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου το "ISTAF" στο Βερολίνο (που ...
 
 
 
by

Article Preview


H κορυφαία σειρά αγώνων στίβου, όπως αναδιαμορφώθηκε μετά το 2009, το Diamond League, φτάνει στο τέλος με τον 1ο από τους 2 μεγάλους τελικούς να διεξάγεται την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στη Ζυρίχη με το "Weltklasse" meeting.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη (που έχει ήδη εξασφαλίσει την 1η θέση και θα αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα στις Βρυξέλλες την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου) θα λάβει μέρος και την προηγούμενη του αγώνα στη Ζυρίχη,την Τετάρτη 31/8 σε αγώνα επίδειξης στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της ελβετικής πόλης, όπου θα είναι και η μεγάλη της αντίπαλoς στο Rio, Sandi Morris, καθώς και η Ελβετίδα Buechler, οι Γερμανίδες Strutz, Ryzih, η Τσέχα Ptacnikova κ.α.

Στο επικοντώ στο Στάδιο Letzigrund την Πέμπτη θα αγωνιστεί και ο Κώστας Φιλιππίδης. Ξεχωρίζει ...
Διαβάστε περισσότερα Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου