Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Εξελίξεις στο θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή

Επιστρέφουν στην Ελλάδα και τα τελευταία μέλη την ελληνικής αποστολής του στίβου που βρέθηκαν στο Ρίο της Βραζιλίας για τους Ολυμπιακούς και πλέον αναμένεται ο απολογισμός της ομοσπονδίας καθώς και εξελίξεις στο θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή.
Πηγή: sportsfeed.gr
Ο ελληνικός στίβος είχε τη μεγαλύτερη αποστολή στους Ολυμπιακούς από όλα τα αθλήματα και η παρουσία του στο Ρίο κρίνεται επιτυχημένη, λόγω του χρυσού μεταλλίου της Κατερίνας Στεφανίδη, ενώ υπάρχει και το φοβερό πανελλήνιο ρεκόρ της Αλεξίας Παππά. Συνολικά η εικόνα του στίβου ήταν καλή, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Υπάρχει ωστόσο η εκκρεμότητα με το θέμα του ομοσπονδιακού προπονητή, Δημήτρη Ευαγγελοπουλου. Πριν από τους Ολυμπιακούς, ζητήθηκε η παραίτηση του καθώς θεωρήθηκε υπεύθυνος στο θέμα που προέκυψε με την Δέσποινα Ζαπουνίδου να χάνει τους Ολυμπιακούς. Η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, μη θέλοντας να αναταστατώσει την αποστολή άφησε τις εξελίξεις για μετά την ολοκλήρωση των Αγώνων.
Το κλίμα για τον Ευαγγελόπουλο στις τάξεις των αθλητών είναι ιδιαίτερα βαρύ, καθώς άπαντες τον θεωρούν υπεύθυνο για την απώλεια των Αγώνων από τη Ζαπουνίδου. Βέβαια αυτό έγινε μάθημα σε όλους πως δε θα πρέπει να βασίζονται «τυφλά» σε τρίτους και να είναι πιο επιμελείς στα διαδικαστικά.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η απόφαση της απομάκρυνσης του Δημήτρη Ευαγγελοπουλου είναι δεδομένη. Αυτό που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο, είναι το όνομα του αντικαταστάτη. Επειδή δεν υπάρχουν άμεσες υποχρεώσεις, ενδεχομένως να υπάρξει καθυστέρηση μέχρι και την ανακοίνωση του ονόματος. Υποψήφιοι πάντως υπάρχουν με τον Χρήστο Μελέτογλου και τον Γιάννη Κουτσιώρα να είναι στη λίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου