Τρίτη 16 Αυγούστου 2016


"ΧΡΥΣΟΣ" Ο ΤΖΑΜΑΪΚΑΝΟΣ ΣΤΑ 110Μ ΕΜΠΟΔΙΑ


Κορυφαίος εμποδιστής ο ΜακΛέοντ



  Ο Ομάρ ΜακΛέοντ είναι ο νέος χρυσός Ολυμπιονίκης των 110 μέτρων με εμπόδια, καθώς τερμάτισε πρώτος στον τελικό του αγωνίσματος με χρόνο 13.05. Στην 7η θέση έμεινε ο Κύπριος, Μίλαν Τράικοβιτς.


ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΝΤΙΜΠΑΜΠΑ Η ΚΕΝΥΑΤΙΣΣΑ

Κυρίαρχη στα 1500μ η Κιπιέγκον

  Η Κενυάτισσα Φέιθ Κιπιέγκον κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 1.500 μέτρα γυναικών, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Γκενζέμπε Ντιμπάμπα.


ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ Ο ΚΑΝΑΔΟΣ ΝΤΡΟΥΙΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ

Στην 7η θέση ο Ιωάννου, 12ος ο Χονδροκούκης

  Την 7η και τη 12η θέση αντίστοιχα κατέλαβαν ο Κυριάκος Ιωάννου και ο Δημήτρης Χονδροκούκης, οι δύο Κύπριοι που συμμετείχαν στον τελικό του ύψος ανδρών. "Χρυσός" ο Καναδός Ντέρεκ Ντρούιν, μόνο με έγκυρες προσπάθειες.


ΣΤΗΝ 32Η ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Εκτός τελικού η Αλεξούλη

  Με καλύτερο άλμα στα 6.13μ, η Λίλη Αλεξούλη κατέλαβε την 32η θέση στον προκριματικό του μήκους κι έμεινε εκτός τελικού.


ΜΕ 13.47, ΚΑΤΕΤΑΓΗ 13ΟΣ

Δεν μπήκε στον τελικό ο Δουβαλίδης

  Ο Κώστας Δουβαλίδης έμεινε πέμπτος στην 3η ημιτελική σειρά των 110 μέτρων με εμπόδια, με αποτέλεσμα να μην πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος. Προκρίθηκε ο Κύπριος Τράικοβιτς.



ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΗΣ

Ανακάλεσε για Τζέσε Όουενς ο Λαβιλενί

  Ο Ρενό Λαβιλενί δήλωσε λίγο μετά το τέλος του τελικού του επί κοντώ ότι αντιμετώπισε μια κατάσταση παρόμοια με αυτή που βρήκε το 1936 ο Τζέσε Όουενς στο Βερολίνο. Γρήγορα όμως ο Γάλλος Πρωταθλητής ανακάλεσε.


ΜΕ 20.31, ΗΤΑΝ 3ΟΣ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ

Στα ημιτελικά των 200μ ο Τσάκωνας

  Βάσει χρόνου προκρίθηκε στα ημιτελικά των 200 μέτρων ο Λυκούργος Τσάκωνας, καθώς με 20.31 πήρε την τρίτη θέση στη σειρά του και ουσιαστικά πήρε το εισιτήριο ως 23ος μεταξύ των 24.


ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ

Διατήρησε τα σκήπτρα της η Πέρκοβιτς

  Η Σάντρα Πέρκοβιτς έκανε το "back to back" στη δισκοβολία γυναικών, αφού μετά το Λονδίνο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με μόλις μία έγκυρη βολή!


ΜΕ 13.10 ΠΗΡΕ ΤΗΝ 33Η ΘΕΣΗ

Εκτός ημιτελικών η Πεσιρίδου

  Η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά των 100 μέτρων με εμπόδια στο Ρίο, καθώς με χρόνο 13.10 κατετάγη 33η.


ΤΗΣ ΕΦΤΑΝΕ ΕΝΑ ΑΛΜΑ ΣΤΑ 4.60

Με την πρώτη στον τελικό η Στεφανίδη

  Η Κατερίνα Στεφανίδη χρειάστηκε μόλις ένα άλμα για να βρεθεί στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς πέρασε με την πρώτη το όριο του 4.60.


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ 1-2 ΣΤΟ ΤΡΙΠΛΟΥΝ

Ξανά "χρυσός" στο τριπλούν ο Τέιλορ

  Ο Κρίστιαν Τέιλορ υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο του στο τριπλούν ανδρών, και μετά το Λονδίνο, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΣΤΟΝ SPORT24 RADIO 103,3

Φιλιππίδης: "Μας αποσυντόνισαν τα προβλήματα"

  Ο άλτης του επί κοντώ Κώστας Φιλιππίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Ρίο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, Γιάννη Λαμπίρη, μετά την έβδομη θέση που κατέλαβε στον τελικό του αγωνίσματός του. (audio)


Η ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΟΟΥΕΝΣ


Έξαλλος με τους Βραζιλιάνους ο Λαβιλενί




Ο Ρενό Λαβιλενί έχασε το χρυσό μετάλλιο από τον Βραζιλιάνο, Τιάγκο Μπραζ ντα Σίλβα, κι αποδοκίμασε το κοινό της διοργανώτριας χώρας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο για τη συμπεριφορά του με χαρακτηριστική χειρονομία αλλά και δηλώσεις. (video) 
 www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου