Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

by

Article Preview


Ο στίβος στη Ζυρίχη, μια ημέρα πριν το Weltklasse - τον 1ο τελικό του Diamond League - μεταφέρθηκε στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό και δίπλα στον κόσμο. Ενα event που ξεκίνησε το 2010 (την 1η χρονιά της σειράς Diamond League) και ως το 2013 είχε στο πρόγραμμα τη σφαιροβολία, μετά από παύση ενός χρόνου, το 2015 επανήλθε με επικοντώ ανδρών και φέτος ήταν η σειρά των γυναικών - με την Κατερίνα Στεφανίδη σε αυτές.

Πέρυσι ήταν ο Κώστας Φιλιππίδης που αγωνίστηκε στο σταθμό -ήταν 4ος με 5,67μ.- ενώ την επόμενη ημέρα η Κυριακοπούλου είχε κερδίσει με 4,77μ. τον αγώνα και τη σειρά με τη Στεφανίδη να είναι 5η με 4,57μ., ενώ φέτος είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Το αγώνισμα των ανδρών είναι στο επίσημο πρόγραμμα αυτή τη φορά την 1/9 όπου μετέχει και ο Κώστας Φιλιππίδης, η Κυριακοπούλου είναι τραυματισμένη, ενώ η ήδη νικήτρια της σειράς που θα αγωνιστεί στις Βρυξέλλες στις 9/9, η χρυσή Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη, έλαβε μέρος στον ιδιαίτερο αυτό αγώνα και ...
by

Article Preview


Οι προϋποθέσεις εισαγωγής διακριθέντων αθλητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, τα απαιτούμενα προς υποβολή δικαιολογητικά, ο τρόπος και χρόνος υποβολής τους (1-10 Σεπτεμβρίου), καθώς και οι σχετικές λεπτομέρειες της διαδικασίας ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας - και κατά βάση είναι όπως είχαν τροποποιηθεί το 2013, για αθλητές που πέτυχαν διάκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες (θερινούς ή χειμερινούς αλλά και Νεότητας), Παγκόσμια ή Πανευρωπαικά πρωταθλήματα καθώς και άλλους αγώνες; Μεσογειακούς, Μαθητικούς Παγκόσμιους και Πανελλήνιους, Πανελλήνιους Α/Γ και Νέων, Ε/Ν, Π/Κ.

Η 6αδα σε Ολυμπιακούς Αγώνες, η 6αδα σε παγκόσμιο πρωτάθλημα Α/Γ ή Ε/Ν και η 3αδα σε Πανευρωπαικό Α/Γ ή Νέων ή Ε/Ν δίνει εισαγωγή σε οποιοδήποτε Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμήματος των Α.Ε.Ι.
Επίσης, ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου