Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

by

Article Preview


Λίγες μολις ημέρες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με τη σειρά Diamond League.
Την Πέμπτη 25/8 στη Λωζάννη και το Σάββατο 27/8 στο Παρίσι γίνονται ο 11ος και 12ος αγώνας της κορυφαίας σειράς - προτού κλείσει με τους μεγάλους τελικούς την 1/9 στη Ζυρίχη και 9/9 στις Βρυξέλλες.

Στη Λωζάννη (->πρόγραμμα/συμμετοχές/αποτελέσματα), όπου θα λάβουν μέρος και 10 χρυσοί Ολυμπιονίκες, θα είναι και 5 Έλληνες πρωταθλητές!

H Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν όπου δεσπόζει η παρουσία της Catherine Ibarguen, o Κώστας Φιλιππίδης στο επικοντώ όπου θα αντιμετωπίσει τον παγκόσμιο ρέκορντμαν Renaud Lavillenie και τους Kendricks, Barber (όλοι τους θα αγωνιστούν και το Σάββατο στο Παρίσι), ο ...
by

Article Preview


Οι 31οι Ολυμπιακοί Αγώνες μας αποχαιρέτησαν με την τελετή λήξης την Κυριακή 21/8 και με τη χρυσή Ολυμπιονίκη μας, Κατερίνα Στεφανίδη να μπαίνει πρώτη στο στάδιο Μαρακανά, σηκώνοντας ψηλά την γαλανόλευκη. Για την Κύπρο σημαιοφόρος ήταν η Λεοντία Καλλένου.
Τη σκυτάλη παίρνουν τώρα οι Ιάπωνες με το Τόκυο να διοργανώνει τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020.

Από ελληνικής πλευράς ξεχώρισε φυσικά η Κατερίνα Στεφανίδη με το χρυσό μετάλλιο στο επικοντώ με 4,85μ. και ακολούθησαν ο Κώστας Φιλιππίδης με την 7η θέση στον τελικο του επικοντώ και η Βούλα Παπαχρήστου με την 8η θέση στον τελικό του τριπλούν.
Από εκεί και πέρα αξιόλογη εμφάνιση είχαμε και από τους Κώστα Δουβαλίδη στα τα 110μ. με εμπόδια και τον Λυκούργο Τσάκωνα στα 200μ., που έφτασαν μέχρι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου