Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016


ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΤ, ΝΤΕ ΓΚΡΑΣ


Γελούσαν μαζί... πριν τον τερματισμό Μπολτ και Ντε Γκρας!



Ο Γιουσέιν Μπολτ και ο Αντρέ Ντε Γκρας πέρασαν άνετα στον τελικό των 200 μέτρων, κάνοντας μάλιστα επίδειξη ισχύος, αφού... γελούσαν παρέα πριν καν περάσουν την γραμμή του τερματισμού (VIDEO, PHOTOS).


ΟΙ ΗΠΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΥΣΟ

Η Μπαρτολέτα εκθρόνισε τη Ριζ

  Η Αμερικανίδα Τιάνα Μπαρτολέτα, με άλμα στα 7.17, που είναι και ατομικό της ρεκόρ, πήρε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος, αφήνοντας δεύτερη τη χρυσή Ολυμπιονίκη του Λονδίνου και συμπατριώτισσά της, Μπρίτνεϊ Ριζ.


ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Η ΜΠΡΙΑΝΑ ΡΟΛΙΝΣ

Μόνο USA στο βάθρο των 100 μέτρων εμπόδια

  Η Αμερικανίδα Μπριάνα Ρόλινς στέφθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στα 100 μέτρα με εμπόδια, ενώ την ακολούθησαν οι συμπατριώτισσές, Νία Άλι και Κρίστι Κάστλιν, για ένα εξ ολοκλήρου αμερικανικό βάθρο.


ΜΕΤΑ ΤΑ 100, ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑ 200 ΜΕΤΡΑ

Έκανε το νταμπλ η Τόμπσον!

  Η Τζαμαϊκανή Ελέιν Τόμπσον είναι η μεγάλη πρωταγωνίστρια των σπριντ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, αφού μετά τη νίκη της στα 100 μέτρα, πήρε την πρώτη θέση και στα 200, αφήνοντας δεύτερη την Ντάφνι Σίπερς, που ήταν το φαβορί.


ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ Ο ΜΠΟΛΤ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΩΝ 200 ΜΕΤΡΩΝ

Εκτός τελικού Τσάκωνας και Γκάτλιν!

  Ο Λυκούργος Τσάκωνας έκανε κακή κούρσα από τη δύσκολη πρώτη διαδρομή και κατέλαβε την 23η θέση στα ημιτελικά των 200 μέτρων. Χαλάρωσε στα τελευταία μέτρα ο Τζάστιν Γκάτλιν κι έμεινε επίσης εκτός τελικού!


ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ

Προηγείται ο Ίτον στο δέκαθλο μετά το πρώτο μισό!

  Ακάθεκτος προχωρά ο Άστον Ίτον για την κατάκτηση του 2ου σερί χρυσού μεταλλίου του στο δέκαθλο, αφού μετά την ολοκλήρωση των 5 πρώτων αγωνισμάτων προηγείται με 4.621 βαθμούς.


ΟΙ 8 ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

ΗΠΑ x 3 στον τελικό των 100μ εμπόδια

Τρεις Αμερικανίδες εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό των 100 μέτρων με εμπόδια στις τρεις ημιτελικές σειρές. Δείτε τις 8 αθλήτριες που πήραν την πρόκριση.



Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ

Τραΐκοβιτς, ο πρόσφυγας που έγραψε ιστορία

  Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς έφτασε στην έβδομη θέση των 110μ με εμπόδια στο Ρίο, αλλά η ζωή του δεν ήταν πάντοτε ρόδινη. (VIDEO)


ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΧΑΝΕΡ

Γερμανίδες δίδυμες τερμάτισαν μαζί και τα "άκουσαν"

  Οι δίδυμες αδερφές από τη Γερμανία, Άννα και Λίζα Χάνερ, έτρεξαν στο Μαραθώνιο του Ρίο και πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού κρατώντας η μια το χέρι της άλλης, πράγμα που προκάλεσε την αντίδραση πολλών συμπατριωτών τους.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΥΑΤΗ

Νικητής στα στιπλ ο Κιπρούτο

  Με Ολυμπιακό ρεκόρ 8:03.28, ο Κονσέσλους Κιπρούτο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 3.000 μέτρα στιπλ. "Σφήνα" στους Κενυάτες στο βάθρο μπήκε ο Αμερικανός Ίβαν Τζάγκερ.


ΗΤΑΝ 20oς ΜΕ 71.28

Εκτός τελικού ο Αναστασάκης

  Μεγάλη ευκαιρία να περάσει στον τελικό της σφυροβολίας έχασε ο Μιχάλης Αναστασάκης, ο οποίος έριξε μόλις 71.28 στο Β' γκρουπ του προκριματικού και κατέλαβε την 20ή θέση.


Η ΕΛΕΝ ΝΤΕ ΤΖΕΝΕΡΙΣ ΒΡΕΘΗΚΕ -ΑΘΕΛΑ ΤΗΣ- ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ

Το tweet για Μπολτ που "έκαψε" διάσημη παρουσιάστρια

Η πιο διάσημη παρουσιάστρια των ΗΠΑ, η Έλεν ΝτεΤζένερις, "ανέβασε" στο Twitter μια φωτογραφία με τον Γιουσέιν Μπολτ. Αυτό αρκούσε να την βάλει στο "στόχαστρο" και να κατηγορηθεί για ρατσιστικό υπονοούμενο.


ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ


Συμφιλίωση Μπράζ-Λαβιλενί υπό τον Μπούμπκα




  Ο Ρενό Λαβιλενί έχασε το χρυσό μετάλλιο από τον Βραζιλιάνο, Τιάγκο Μπραζ ντα Σίλβα, τα έβαλε με τους φιλάθλους της διοργανώτριας χώρας, στη συνέχεια πήρε πίσω τις δηλώσεις του και τελικά επήλθε η συμφιλίωση μεταξύ των δύο αθλητών υπό το βλέμμα του Σεργκέι Μπούμπκα. 

 http://www.sport24.gr/Sports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου