Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του στίβου για το Ρίο 2016


Ανακοινώθηκε το τελικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων για τα αγωνίσματα του στίβου στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016. Αλλαγές έχουν σημειωθεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

"Αποφασίστηκε μεταξύ άλλων να διοργανωθούν τελικοί αγωνισμάτων και το πρωί μετά από αίτημα της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων και του τηλεοπτικού συνεργείου των Ολυμπιακών, το οποίο στήριξε από την πρώτη στιγμή η ΔΟΕ", δήλωσε ο υπεύθυνος αγώνων της IAAF Paul Hardy. "Με το να έχουμε τελικούς αγωνισμάτων και το πρωί εξασφαλίζουμε την μέγιστη τηλεθέαση για τα αγωνίσματα του στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, από όλο τον κόσμο".

Υπάρχει τουλάχιστον ένας πρωϊνός τελικός κάθε μέρα και τα πέντε αγωνίσματα που γίνονται στον δρόμο, δυο Μαραθώνιοι και τρία αγωνίσματα Βάδην, θα γίνουν πρωί, παρ'όλο που τα αγωνίσματα των 20 χλμ. βάδην ανδρών και γυναικών θα γίνουν νωρίς το μεσημέρι.

Άλλοι τελικοί αγωνισμάτων που θα γίνουν πρωί είναι τα 10.000 μ. γυναικών, τα 3.000 μ. με φυσικά εμπόδια ανδρών και γυναικών, τα 400 μ. με εμπόδια ανδρών, το τριπλούν των ανδρών, η δισκοβολία των ανδρών και των γυναικών και η σφυροβολία των γυναικών.


Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του στίβου εδώ: ---> http://stivoz.com/dimosiografikes/Ti...mpic-games.pdf
 
Πηγή: stivoz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου