Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Τσάκωνας, Παπαμιχάηλ, Γάτου...άλλαξαν φανέλα



Πολλές αλλαγές παρουσίαζει ο...μεταγραφικός χάρτης της νέας σεζόν, δεδομένου του ότι πολλοί αθλητές επέλεξαν να συνεχίσουν αλλού την αθλητική τους καριέρα. Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ επικύρωσε τις μεταγραφές, μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Μεταγραφών.
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, το πρώτο σωματείο στην φετινή αξιολόγηση, αναμφίβολα ήταν κι εκείνο που κατάφερε να εντάξει στις δυνάμεις του, ορισμένους από τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Λυκούργος Τσάκωνας, που επιστρέφει σε σωματείο της Κρήτης, ύστερα από ένα σύντομα διάστημα παραμονής στο ΓΑΣ Σκάλας.  Με τα χρώματα του Ελευθέριου Βενιζέλου θα τρέχουν μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γράβαλος και ο Στράτος Φραγκούλης.
Ισχυρή μεταγραφική κίνηση έκανε και ένα άλλο νησιώτικο σωματείο, ο ΑΟ Μυκόνου, που κατάφερε να…πάρει στην οικογένεια του, τον πρωταθλητή του βάδην Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ. Ο έμπειρος βαδιστής μέχρι φέτος αγωνιζόταν με τον ΑΟ Πεύκης.
Η Μαρία Γάτου, άφησε τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, το σωματείο με το οποίο είναι μέχρι σήμερα συνυφασμένο το όνομα της, για χάρη του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009. Ο Γιάννης Λουλάς και ο Νίκος Τσιώκος εντάχθηκαν στο δυναμικό του Ολυμπιακού, ενώ ο υψίστας Γιώργος Τεσσαρομάτης στο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Η Ελενα Φιλάνδρα και η Αναστασία Μαρινάκου θα αγωνίζονται με την ΓΕΑ Τρικάλων. Η νεαρή σπρίντερ Κορίνα Πολίτη έφυγε από την ΕΚΑ Δωδώνη και θα συνεχίσει στο ΓΣ Χαιδαρίου.

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεταγραφές, που εγκρίθηκαν ή όχι από την αντίστοιχη Επιτροπή της ομοσπονδίας.
1ο Πρακτικό Μεταγραφών
2ο Πρακτικό Μεταγραφών

Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου