Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Ρίο


Ανακοινώθηκε από την IAAF το αγωνιστικό πρόγραμμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 12 και 21 Αυγούστου.
του Νίκου Κούδα
nkoudas@yahoo.gr
follow me @nkoudas
Το πρόγραμμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας, όπως ήταν και η επιθυμία της προς τους διοργανωτές περιλαμβάνει αρκετούς τελικούς τις πρωινές ώρες προκειμένου να είναι ελκυστικές οι τηλεοπτικές μεταδόσεις στην Ευρώπη που έχει διαφορά ώρας με τη Βραζιλία. Ωστόσο όμως οι μεγάλοι τελικοί όλοι, θα μεταδοθούν μετά τα μεσάνυχτα.
Ο τελικός του μήκους των ανδρών στο οποίο ευελπιστούμε να συμμετάσχει ο Λούης Τσάτουμας, θα διεξαχθεί Σάββατο 13 Αυγούστου στις 00:50 ώρας Ελλάδας.
Την επόμενη μέρα, Κυριακή 14 Αυγούστου, διεξάγεται ο τελικός των 100μ. με τον σούπερ σταρ Γιουσέιν Μπολτ, στις 02:25 τα ξημερώματα.
Δευτέρα 15 Αυγούστου στις 00:35 θα διεξαχθεί ο τελικός του άλματος επί κοντώ με την ελπίδα όλων, ο Κώστας Φιλιππίδης να διεκδικεί μία θέση στο βάθρο.
Την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 00:30 θα γίνει ο τελικός του άλματος εις ύψος των ανδρών με τη μεγάλη μονομαχία Μαρσίμ-Μπονταρέγκο και φυσικά τη συμμετοχή των Ελλήνων, Μπανιώτη-Μάστορα και του Κύπριου Ιωάννου.
Η δεύτερη μεγάλη κούρσα του Γιουσέιν Μπολτ, αυτή των 200μ. θα διεξαχθεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 02:30 τα ξημερώματα.
Παρασκευή 19 Αυγούστου, στις 00:30 η διπλή ελληνική ελπίδα με τις Στεφανίδη-Κυριακοπούλου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συμμετέχουν στον τελικό του άλματος επί κοντώ των γυναικών.
Το αναλυτικό πρόγραμμα του στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο
athletics-timetable-rio-2016-olympic-games.pdf

Πηγή: http://sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου