Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Προπόνηση, αγώνας, επιμόρφωση για την οικογένεια του βάδην


Στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα θα βρεθούν από τις 3 έως τις 18 Ιανουαρίου, ορισμένοι από τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές του βάδην, προκειμένου να συμμετάσχουν στο προπονητικό καμπ, το οποίο διοργανώνει η ομοσπονδία.


Η προπονητική συγκέντρωση συνδυάζεται με την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 50χλμ βάδην Ανδρών και την ημερίδα, που θα γίνουν την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στο Σχινιά. Η ομοσπονδία θα δώσει την ευκαιρία στους αθλητές να βρεθούν για περίπου δύο εβδομάδες σε κοινό περιβάλλον, να αλλάξουν παραστάσεις και φυσικά να πάρουν μέρος σε ένα προπονητικό τεστ.
Ανάμεσα στους αθλητές, που θα συμμετάσχουν στο καμπ και στην ημερίδα είναι οι Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, Ζαχαρίας Τσαμουδάκης, Γιάννης Βαίτσης, Κώστας Ντεντόπουλος, Κατερίνα Θεοδωροπούλου, Πένυ Τσινοπούλου, Σάββας Κραβαριώτης, Αθανασία Βαίτση. Στράτος Κελεπούρης, Κώστας Σταμέλος κ.α.
Παράλληλα με το προπονητικό και αγωνιστικό κομμάτι, η ομοσπονδία διοργανώνει σεμινάριο για κριτές βάδην, τις εισηγήσεις του οποίου θα έχουν κριτές από την Ιταλία και την Ελβετία. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην, θα γίνει με διεθνείς κριτές προκειμενου να ισχύσουν τα όρια πρόκρισης σε μεγάλες διοργανώσεις.

Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου