Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Έργα όχι λόγια


Πραγματοποιήθηκε απόψε με επιτυχίας η συγκέντρωση- διαμαρτυρίας των ανθρώπων του στίβου της Θεσσαλονίκης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Καυτανζόγλειο στάδιο.

του Τόλη Λελεκίδη
tlelek3880@gmail.com
Με σύνθημα «θέλουμε έργα και όχι λόγια», οι φορείς της περιοχής μαζεύτηκαν μετά τις 5:30 το απόγευμα και έστειλαν ένα μήνυμα στην πολιτεία. Φυσικά μπορεί πρόσφατα ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός να ενέκρινε κονδύλι ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για τη βελτίωση των συνθηκών του σταδίου, αλλά πάντα υπάρχει ο φόβος μήπως το θέμα μείνει εκεί. Άλλωστε το ίδιο έχει συμβεί και για το προπονητήριο του ΟΑΚΑ, που έχουν εγκριθεί τα χρήματα για τη μόνωση, αλλά έχει μείνει εκεί.
Όπως μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ο ΜΑΣ Αετός, ένας από τους συλλόγους που οργάνωση τη συγκέντρωση.
«Ο κατεστραμμένος ελαστικός τάπητας του βοηθητικού και του κεντρικού σταδίου, η έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής, οι πλημμυρισμένοι χώροι του στεγασμένου σταδίου, ο ακατάλληλος χορτοτάπητας, η έλλειψη προσωπικού είναι μερικά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι αθλητές, οι προπονητές, τα σωματεία, οι ελεύθερα αθλούμενοι, οι γονείς και οι φίλοι του στίβου.
Η κινητοποίηση όλων με το σλόγκαν «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» έφερε ένα θετικό αποτέλεσμα, την πρόσφατη ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού για διάθεση ποσού 1.000.000 ευρώ για την βελτίωση των συνθηκών προπόνησης και αγώνων στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο.
Ελπίζουμε στην υλοποίηση αυτής της απόφασης δηλώνοντας ότι είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να διεκδικούμε αυτά που δικαιούται ο κλασσικός αθλητισμός της Θεσσαλονίκης.
Παρόντες στην συγκέντρωση-διαμαρτυρία ήταν γνωστοί πρωταθλητές του στίβου, προπονητές, παράγοντες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και των σωματείων, το προσωπικό του σταδίου, γονείς, κριτές, φίλαθλοι του στίβου και ελεύθερα αθλούμενοι. Περιμένουμε τα έργα, γιατί από λόγια χορτάσαμε».

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου