Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Άλμα στο Ταλίν


Ο Μανώλης Μακρής είναι από τους πολλά υποσχόμενους αθλητές στο τριπλούν και ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του με πρώτο στόχο τον κλειστό.

του Τόλη Λελεκίδη
tlelek3880@gmail.com
Ο αθλητής του Δημήτρης Τσιφτσόγλου προπονείται στη Θεσσαλονίκη και μοιράζει την προετοιμασία του μεταξύ του Καυτανζογλείου και του Αλεξάνδρειου. Παρά τα προβλήματα και τη μηδαμινή στήριξη από τον ΣΕΓΑΣ, ο νεαρός πρωταθλητής του τριπλούν κάνει την προσπάθειά του και όπως λέει ο ομοσπονδιακός προπονητής. «Θα μπει κανονικά στον κλειστό για να διορθώσουμε λάθη σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η προετοιμασία μέχρι τώρα πάει καλά και θα κατεβεί πιθανότατα σε μια ημερίδα στη Θεσσαλονίκη και μετά στην ημερίδα και το πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.
Στόχος ένα ατομικό ρεκόρ», είπε ο Δημήτρης Τσιφτσόγλου. Φέτος ο άλτης του Ενιπεύς Λιτόχωρου έσπασε το «φράγμα» των 16 μέτρων και έφθασε τα 16.05μ. στο «γκραν πρι» στο Άργος Ορεστικό, όπου είχε νικήσει. Παράλληλα ο 21χρονος αθλητής σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ στις Σέρρες, οπότε και πρέπει να μετακινείτε καθημερινά από Σέρρες- Θεσσαλονίκη.
Όσον αφορά για τον ανοιχτό και τους στόχους του: «Ο βασικός στόχος είναι το όριο (16.10μ.) για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που θα γίνει στο Ταλίν», καταλήγει ο Έλληνας προπονητής για τον αθλητή του που περιμένει την απάντηση από τον υψηλό αθλητισμό για να πάει με το υπόλοιπο γκρουπ στην Κύπρο μετά το Πάσχα για προετοιμασία. Φυσικά θα πρέπει η ομοσπονδία να στηρίζει αθλητές, όπως ο Μανώλης Μακρής. Άλλωστε μαζί με τον Παύλο Μπόφτση, που γυμνάζονται μαζί ήταν οι δύο κορυφαίοι νέοι της φετινής περιόδου στο τριπλούν.
Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου