Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Στην Οστράβα το Παγκόσμιο Κύπελλο στίβου του 2018


Μια χώρα με πολύ μεγάλη αγάπη στο στίβο φαίνεται πως είναι η Τσεχία. Μετά το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου το 2015 στην Πράγα, κέρδισε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση αυτή τη φορά στην Οστράβα. 

Οι καλύτεροι αθλητές της κάθε ηπείρου για το 2018 θα συναντηθούν στο γήπεδο της πόλης της Οστράβα, εκεί όπου γίνεται κάθε χρόνο και το γνωστό πλέον μίτινγκ στίβου, για να διεκδικήσουν την πρωτιά και υψηλές επιδόσεις στον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Η Ευρώπη, η νικήτρια του φετινού παγκοσμίου κυπέλλου στο Μαρακές του Μαρόκου, θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας ομάδας αυτή τη φορά εντός έδρας. 

Στις δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας στίβου της Τσεχίας Libor Varhanik δήλωσε μεταξύ άλλων: “ Έχουμε πολλές νέες ιδέες για το πως θα οργανώσουμε το γεγονός και θα προσελκύσουμε νέους φιλάθλους. Κάποιες από αυτές τις ιδέες αφορούν μεγάλες βιντεοοθόνες στο στάδιο, διασκεδαστική παρουσίαση των αγωνισμάτων, συμμετοχή των θεατών σε όλα αυτά, μέρη για τους φιλάθλους κάθε ομάδας και φυσικά βραβεία για την καλύτερη ομάδα και τον καλύτερό της αθλητή.” 

Πηγή: stivoZ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου