Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Οι μεγάλες για τη διάκριση...οι μικρές για το μέλλον!



Η περσινή χρονιά ήταν για την Στέλλα Λεδάκη, γεμάτη δυσκολίες, απρόβλεπτα και…πολλές ώρες αποθεραπείας. Η έμπειρη άλτρια του επί κοντώ, από το καλοκαίρι προσπαθεί να επιστρέψει στα αγωνιστικά της επίπεδα, κάτι που φαίνεται πως θα καταφέρει στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.
Η άλτρια του Φώτη Στεφανή, θα πάρει μέρος στους αγώνες του κλειστού, με απώτερο στόχο το όριο (4,50 μ.) συμμετοχής στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα, που θα γίνει στην Πράγα. «Είναι σε θέση να κυνηγήσει επιδόσεις, που θα της δώσουν το όριο. Είναι σε καλή κατάσταση και έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα περσινά προβλήματα. Ηδη είμαι σε αναζήτηση κάποιων αγώνων και στο εξωτερικό», είπε ο έμπειρος προπονητής, που αναφέρθηκε και στην Λορέλα Μάνου: «Στην περίπτωση της Μάνου ο αγωνιστικός στόχος αφορά τους καλοκαιρινούς αγώνες. Είναι όμως καλά και θα πάρει μέρος και στον κλειστό, περισσότερο για να δούμε, που βρισκόμαστε σε σχέση με τις αλλαγές που κάναμε το διάστημα, που γυμναζόμαστε μαζί». Αντίθετα με τα δύο κορίτσια, ο Δημήτρης Πατσουκάκης συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Ο αθλητής έχει οστεόφυτο στον αχίλλειο και δεν αναμένεται να πάρει μέρος στη χειμερινή δράση.
Στο γκρουπ του Κύπριου προπονητή γυμνάζονται και δυο ανερχόμενες αθλήτριες του επί κοντώ. Η Μυρτώ Κασσωτάκη (Ελ. Βενιζέλος) και η Αριάδνη Αδαμοπούλου (ΑΟ Φιλοθέης) κατάφεραν την σεζόν που πέρασε - και παρά το νεαρό της ηλικίας τους - , να τραβήξουν την προσοχή πάνω τους. Η Κασσωτάκη κατέλαβε την πρώτη θέση τόσο στις Παγκορασίδες όσο και στις Κορασίδες, ενώ η 14χρονη Αδαμοπούλου, που είναι και φέτος Παγκορασίδα, ακολούθησε τη συναθλήτρια της στις δύο παραπάνω διοργανώσεις. «Πρόκειται για δύο αθλήτριες με πολλές δυνατότητες. Είναι ανερχόμενες και πιστεύω πως έχουν το ταλέντο να γίνουν σπουδαίες αθλήτριες», είπε ο έμπειρος τεχνικός.

Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου