Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Πρεμιέρα στο Ντίσελντορφ


Πριν λίγο καιρό η Νίκη Πανέττα δήλωνε στο Sportsfeed.gr ότι ήθελε από τον πρώτο αγώνα να «καθαρίσει» το όριο για την Πράγα.
του Τόλη Λελεκίδη
tlelek3880@gmail.com
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν ήταν σε συνεννόηση με το μάνατζέρ της για ένα δυνατό μίτινγκ στο εξωτερικό, που θα τη βοηθήσει να πετύχει τον πρώτο της στόχο. Ο αγώνας «έκλεισε» και η πρεμιέρα της αθλήτριας του Θανάση Σιούντρη θα γίνει επί γερμανικού εδάφους, αφού θα πάρει μέρος στο δυνατό μίτινγκ της σειράς της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, στο Ντίσελντορφ στις 29 Ιανουαρίου.
Έτσι, θα προσπαθήσει να κάνει το ένα από τα τρία… βήματα που χρειάζεται για να βρεθεί στον πρώτο στόχο του 2015, που είναι το ευρωπαϊκό κλειστού στην Πράγα. Τα τρία βήματα ήταν δυνατοί αγώνες, το όριο για Πράγα και μια συμμετοχή στον τελικό. Θα φανεί φυσικά στην πορεία της, αλλά το σίγουρο είναι ότι μετά από προβλήματα που αντιμετώπισε τη φετινή χρονιά θέλει να επιστρέψει και πάλι σε υψηλό επίπεδο.
Το όριο ν’ αναφέρουμε είναι 13.90μ. που είναι φυσικά στα μέτρα της άλτριας του ΑΟ Μεγάρων. Η 28άχρονη έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 14.55μ.
Αυτή την εποχή «μοιράζει» τις διπλές προπονήσεις της μεταξύ του κλειστού προπονητηρίου στο ΟΑΚΑ και στον Άγιο Κοσμά υπό τις οδηγίες του Θανάση Σιούντρη. Μετά το Ντίσελντορφ θα αγωνιστεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο ΣΕΦ και μπορεί να μπει σε ημερίδα.

Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου