Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ν.Αφρική, Αιθιοπία, Πορτογαλία και Κύπρος υποδέχονται τους πρωταθλητές μας



Σε…ξένες πολιτείες θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν, αρκετοί Έλληνες πρωταθλητές. Το θερμό κλίμα της Ν. Αφρικής, επέλεξε ο Λυκούργος Τσάκωνας για την δική του προετοιμασία.
Η προπόνηση  του αθλητή των 200 μ., θα ξεκινήσει στις 3 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 29, οπότε και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να αποφασίσει αν θα πάρει μέρος σε κάποιες κούρσες στον κλειστό στίβο. Αντίθετα με τον Τσάκωνα, ο Κώστας Δουβαλίδης προετοιμάζεται…πυρετωδώς για τους αγώνες της χειμερινής περιόδου. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα στις 4 Ιανουαρίου θα αναχωρήσει για Κύπρο, όπου θα προπονηθεί έως και 29 του ίδιου μήνα.
Την …γνώριμη λύση της Αιθιοπίας επέλεξε ο Χρήστος Παπαχρήστος για τις αθλήτριες του Έλενα Φιλάνδρα, Αναστασία Μαρινάκου και Αθηνά Κοΐνη. Το γκρουπ θα αναχωρήσει για την Μαύρη Ήπειρο στις 6 Ιανουαρίου και θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 30/1, προκειμένου να ξεκινήσει τους αγώνες.
Σε θερμό κλίμα θα γίνει η προετοιμασία της Αναστασίας Καρακατσάνη. Η νεαρή δρομέας  και ο προπονητής της Δημήτρης Σούλας, θα ταξιδέψουν στην Πορτογαλία, όπου 4-22 Ιανουαρίου θα γυμναστούν σε προπονητικά κέντρα στο Πόρτο και το Αλγκάρβε.

Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου