Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Μετατίθεται η συγκέντρωση


Η προσπάθεια για να αναδειχθεί το πρόβλημα με το Καυτανζόγλειο στάδιο πρέπει να είναι οργανωμένη και στο πλαίσιο αυτο η αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ακυρώνεται.
του Τόλη Λελεκίδη
tlelek3880@gmail.com
Η προγραμματισμένη για αύριο συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Καυτανζόγλειο αναβάλλεται προσωρινά, καθώς γίνονται ήδη συζητήσεις για να οριστεί νέα, πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου. Στόχος η όσο δυνατόν μεγαλύτερη ενεργοποίηση των φορέων, αθλητών, προπονητών και όσων εμπλέκονται με το Καυτανζόγλειο στάδιο και στην κατάντια που έχει περιέλθει. Την πρωτοβουλία, για τη συγκέντρωση, πήρε ο σύλλογος ΜΑΣ Αετός Θεσσαλονίκης, ο οποίος με ανακοίνωσή του προτείνει την ημερομηνία και να γίνει η διαμαρτυρία στις 17:30.
Η ανακοίνωση του ΜΑΣ Αετός
Αγαπητοί φίλοι, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία να συντονίσουμε μια προσπάθεια ανάδειξης των προβλημάτων πουθ αντιμετωπίζει όλη η οικογένεια του στίβου στη Θεσσαλονίκη. Προτείνουμε την πραγματοποίηση μιας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο Ε.Κ.Σ. την ερχόμενη Δευτέρα 22/12/2014 και ώρα 17.30. Η συμμετοχή όλων μας, Ε.Δ. ΕΚΣ, Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ, σωματείων, αθλητών, προπονητών, ακαδημιών, γονέων, ελεύθερων αθλούμενων, φιλάθλων και φίλων του στίβου θα αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίσουμε (κατεστραμμένος ελαστικός τάπητας στο βοηθητικό και κεντρικό στάδιο, στεγανοποίηση χώρων του Ε.Κ.Σ., έλειψη υλικοτεχνικής υποδομής) και η συμμετοχή όλων μας θα αναδείξει τα προβλήματα και θα συμβάλλει πιθανώς στην επίλυσή τους.

Πηγή: http://sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου