Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Μικρό διάλειμμα στην Ελλάδα για την Τατιάνα Γκούσιν



Στην Αθήνα με την οικογένεια της περνάει τις ημέρες των γιορτών, η Τατιάνα Γκούσιν. Η πρωταθλήτρια του ύψους διανύει φέτος την δεύτερη σεζόν της στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, όπου σπουδάζει δημοσιογραφία και παράλληλα συνεχίζει την προπόνηση της.
Η 21χρονη τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες αναρρώνει από θλάση στον τετρακέφαλο και από σήμερα αναμένεται να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. «Το επόμενο διάστημα θα έχω την ευκαιρία να δω σε τι κατάσταση θα είμαι. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχουμε κάνει με τον προπονητή μου (σ.σ Πέτρος Κυπριανού) θα μπω κανονικά στους αγώνες της χειμερινής περιόδου, αρχικά με μικρή φόρα, με στόχο να είμαι έτοιμη στους επίσημους αγώνες του Πανεπιστημίου μου. Σε κάθε περίπτωση όμως, όλα θα εξαρτηθούν από τον τραυματισμό», είπε η Γκούσιν και συμπλήρωσε: «Ο βασικός στόχος της χρονιάς είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, διοργάνωση για την οποία θα κυνηγήσω το όριο. Ο κύριος όγκος των αγώνων του ανοιχτού θα γίνει στην Ελλάδα, καθώς 16 Ιουνίου επιστρέφω».
Η Γκούσιν έχει καταφέρει να βρει τους ρυθμούς της, παρά το γεγονός ότι οι απαιτήσεις της καθημερινότητας είναι πολλές. «Χρειάζεται πολύ δουλειά, τόσο με τα μαθήματα όσο και με τις προπονήσεις. Ευτυχώς όμως όλα πηγαίνουν καλά καθώς έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα και στα μαθήματα». Η Γκούσιν θα μείνει στην Ελλάδα έως και τις 6 Ιανουαρίου και στο διάστημα αυτό θα γυμνάζεται δίπλα στην προπονήτρια της Ιωάννα Σιώμου. Το όριο συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Ταλίν είναι 1,84 μ., ενώ η Γκούσιν έχει από πέρυσι ατομικό ρεκόρ 1,86 μέτρα.

Πηγή: segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου